Sølvhai og MOT March 21 2011, 0 Comments

Stadig flere av våre kunder kombinerer Sølvhaiolje og MOT.

Disse to produktene kan godt benyttes adskilt, men i kombinasjon får vi stadig tilbakemelding om at resultatene kommer raskere og blir bedre.

Tilbakemelding fra kvinne 5/1-2011:

For min egen del er jeg kjempefornøyd. Har ikke hatt betennelse i kroppen etterat jeg startet på Sølvhaiolje og MOT, de har vært helt supre. Så jeg tør ikke slutte med de, tror at dette kan være min løsning for å unngå revmatisme. Har tidligere måtte ty til Voltaren og smertestillende i perioder. Sist jeg hadde en betennelse brukte jeg store doser med MOT og Sølvhaiolje, det tok 4 dager så var all betennelse og hevelser i arm/skulder fullstendig borte. For meg fortonet dette seg som et mirakel, da jeg har pleid å gå med store smerter i ukevis. Så aldri mer Voltaren til meg .