Trening og helse September 19 2011, 0 Comments

Hvilken treningsform passer best for deg?

Det som er viktig i forhold til akkurat deg og trening er at du finner ut hvilken treningsform som passer for akkuat deg.

Det er ikke alle det passer for å dra på treningssentere, det blir lett mange støttemedlemsskap. Du trenger ikke gjøre treningen så vanskelig, eller til vanskelige tider, du kan gjøre det i forbindelse med jobb. Du kan sykle eller gå til og fra jobb. Da er du ferdig med treningen når du kommer hjem fra jobb, og kan bruke tiden din til andre ting.

Det er selvfølgelig ikke alltid det er så greit å sykle eller gå til jobb, da kan du jo avtale med naboer eller venner å ta noen kveldsturer et par ganger i uka. Du kan selvfølgelig ta gåturen alene, hvis du foretrekker det. Gåturen kan du kombinere med stavgang, som gir deg 40% bedre forbrenning. Du kan og så kombinere gåturen med strikktrenig. Strikken kan taes med overalt, også på tur. Da får du strammet opp med det samme. Ta noen strikktreningspauser på gåturen.

Hvis sykling og gåing ikke er noe for deg er svømming et fint alternativ. Det er en utholdenhetstrening, og du får brukt de store muskelgruppene.Belastningen på muskler og ledd er mindre når du svømmer. Du kan også bruke strikktrening som kombinasjon til svømming. Da kan du trene de musklene du ikke får trent med svømming, som bicepsen og leggmuskelen.

Dans er trening. Er du glad i å danse er dans en veldig fin treningsform. Bare se på Skal vi danse deltagerene. De blir veldig slanke og flotte. Så dans i vei.

Men for noen er det treningssentere som er det beste for dem, der får du treningsprogram som passer for deg, og på timene er det en instruktør som veileder deg gjennom timen. Det er timer for enhver smak på treningsentere.

Så det viktigste er at du finner din egen treningsform, som passer for deg. Da blir teningen mye lettere å få gjennomført, og ikke minst, å få gjennomført over tid.