Hyggelig tilbakemelding October 27 2011, 0 Comments

Vi ønsker at våre produkter skal gi brukerne en bedre hverdag - uten bivirkninger. Vi mener å ha kommet langt når vi får tilbakemeldinger som denne:

Tilbakemelding på bruk av Marin Detox. Etter 20 års arbeide på Ekofisk, har jeg blitt alvorlig forgiftet av olje og gass giftstoffer i pusteatmosfæren der ute. Veldig mange har blitt invalidisert og er døde av dette, utenfra der. Og Gro Harlem sier til dette: "Den norske staten trengte pengene så sårt".

 Til nå er deres Marin Detox den aller beste avgiftning, jeg har fått. Den virker mye mer skånsom mot kroppen. Og den virker i alle fall på meg og en forhenværende kollega, utrolig bra.som avgifter. Det er desverre massevis av forgiftede mennesker som er blitt forgiftet fra Nordsjøen. Produktet deres passer veldig godt inn her. Jeg opplyser etterhvert mine tidligere skadde kollegaer om Marin Detox. Vennlig hilsen ***