Naturlig fiskeolje - godt for huden December 15 2011, 0 Comments

Fiskeolje, som du vet, er rik på omega-3 fettsyrer som regulerer kroppens cellulære funksjoner og forbedrer blodsirkulasjonen. Omega-3 fettsyrer i fiskeolje også opprettholde elastisitet og spenst i huden vår ved å begrense skader forårsaket av UV stråler. På en måte kan fiskeolje veilede deg i å opprettholde en sunn hud som er fritt toksin skader eller uønskede hud innskudd. Huden din, på vanlig bruk av fiskeolje, er myk, ung og rynkefri i år.

Fiskeolje for hudpleie: Ikke mange vet at fiskeolje er svært nyttig når det gjelder hudpleie. Selv hudpleie eksperter undres på effekten av fiskeolje i flere kritiske, skader som forårsaker problemer i huden. Nedenfor er et par bruk av fiskeolje i hudpleie:

En. Som anti-aging agent: Når vi blir eldre, produksjonen av kollagen (det næringsstoffet som er ansvarlig for liming av huden sammen) reduserer i kroppen. Limited eller lav sekresjon av kollagen årsaker sagged og rynkete hud. En slappe huden er det første tegnet på alderdom og folk avskyr det når huden blir rynkete tidlig. For å unngå slike henge eller skrukker i huden, kan du bruke fiskeolje. Fiskeolje inneholder omega-3 syrer som fungerer som en anti-aldring supplement ved å styrke produksjonen av kollagen. Når mer kollagen skilles, huden er klarere og rynkefri.

2. Som akne-killer: Sebum er først og fremst ansvarlig for utseendet på akne. Omega-3 fettsyrer hemmer produksjonen av androgener, genererer talg, og dermed forhindrer akne. Selv om sebum er viktig for huden næring, overdreven sekresjon av sebum kan risikoen ett med alt fra akne til depresjon. Så, er en handling som fiskeolje bra for huden.

Tre. Behandler eksem og psoriasis: Den beste måten får løst fra hudproblemer som akne, eksem, byller, Cellulitis og psoriasis, er å ha en dose av DHA omega 3 fiskeolje hud tilskudd. Høye blodverdier kan også behandles av omega 3-fettsyrer . Disse sykdommene er forårsaket på grunn av UV-stråling, som trenge gjennom huden og forårsake hudskader. Så tidkrevende fiskeolje kosttilskudd vil gi deg de nødvendige næringsstoffer for å bekjempe hudkreft og andre hudlidelser / betennelser.

4. Helbreder huden betennelse: Fisk olje rik på omega-3 tilskudd behandler huden betennelse sykdommer. Betennelsen fra omega 3-fettsyrer reduserer kronisk inflammatorisk sykdommer vi lider. Med tilstrekkelig tilførsel av omega 3-ere i ditt daglige kosthold, kan du redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer, ikke-insulinavhengig diabetes, inflammatoriske sykdommer, astma, og ulike typer hudlidelser .

5. Reduserer tørrhet, opprettholder hudens elastisitet: Naturlig ingredienser i omega 3 fettsyrer bidra til økt kollagen nivåer i huden. Sunn nivåer av kollagen i kroppen fremmer hudens elastisitet. Med stor hudens elastisitet, rynker neppe utvikle seg på huden. Omega 3 øker fuktighet og holder huden fuktig, noe som resulterer i myk, smidig hud.

Seks. Reduserer rynker øyet: Eye rynker er et problem for selv-bevisste kvinner. Fiskeolje inneholder EPA som hindrer rynker og forsinkelser hud aldring. Moderne hudpleie eksperter anbefaler metoder som dermabrasion eller laser for å fjerne rynker og gjøre blodsirkulasjonen bedre. Denne behandlingsmetoden har flere demerits. Så, er det bedre å velge den enklere metoden - fiskeolje. Men, bør du kontakte lege før du starter med de vanlige dosen av fiskeolje kosttilskudd.