Tips til en sunn helg January 13 2012, 0 Comments

Denne artikkelen er for lesere som ønsker å vite hvordan å ha en sunn helg.

 Fredag kveld, lørdag og søndag kan bli svært uproduktivt for mange mennesker. Denne artikkelen vil gi deg syv tips for å sikre at du har en sunn helg.

Skrevet av: Mona Storm Nilsen

Du trenger: en skriftlig spilleplan, et åpent sinn og initiativ.

  1. En. Det første trinnet for en sunn helg er å ha en skriftlig plan. Skriv ned nøyaktig hva du skal gjøre fredag kveld, lørdag og søndag. Pass på at du har tenkt å slappe av i helgen.
  2. Det andre trinnet for en sunn helg er å lese noe non-fiction. Lær om noe nytt som påvirker livet ditt. Plukk opp et magasin i supermarkedet.
  3. Det tredje trinnet for en sunn helg er planen å få litt ekstra søvn. Jeg anbefaler at du går til å sove tidlig på fredag slik at du kan sove i på lørdag. Selv en ekstra time søvn vil være fordelaktig for god helse.
  4. Kjøp og spis frukt for en sunn helg. Epler, appelsiner, plommer, fersken, grapefrukt og Bananer er noen av mine personlige favoritter. Snack på frukt.
  5. Plukk opp telefonen og ringe en gammel venn fra videregående skole eller høyskole. Snakker med en gammel venner vil føle deg bra og legge til din helse.
  6. Definitivt trening hver helg for en sunn 3 dager. Prøv å gå for en sykkel kjøre eller en kjøre i parken. Så lenge du beveger deg det vil gjøre deg frisk.
  7. Prøv å bli kvitt en dårlig vane denne helgen for å forbedre din helse. Hvis du spiser mye av cookies og vet at du trenger å stoppe, starte denne helgen med å skjære ned.