På diett? May 16 2012, 0 Comments

De fleste dietter vil gi vekttap så lenge man holder seg til dem, noe som betyr at det mest sentrale er å finne et kosthold som kan vare livet ut.

Om målet er å gå ned i vekt, er du nødt til å oppnå et energiunderskudd, gjennom å innta mindre energi enn du forbruker, og på den måten tvinge kroppen til å bruke energien som er lagret i fettvevet. Problemet med mange slankekurer er at de ofte medfører at man blir gående småsulten, noe som i mange tilfeller ender med at hele dietten forkastes.

Når man da går tilbake til de vanene man hadde før, er det naturlig at kiloene kommer tilbake, og ofte med renter!

Om det er noe vi kan si sikkert utifra debatten som har rast i media det siste året, så er det at det er forskjell på folk.

Noen trives med et kosthold i tråd med de offentlige anbefalingene, noen trives bedre på et kosthold med mindre karbohydrater, mens andre lever fint som vegatarianere. Alle disse kostholdsretningene kan gjøres på sunne og usunne måter, og det handler i stor grad om å velge den riktige typen matvarer.

Uansett hvilken diett eller kost vei man velger er det viktig å få i seg tilstrekkelig naturlige vitaminer og mineraler. Da kan Naturlig Tangmel og Skalldyrproteiner bidra til at dietten og kostholdet blir mer komplett.