Brun og fin May 03 2013, 0 Comments

Naturlig brun - bevar fargen lenger

Solbrun med naturlig betakaroten er godt for huden og viktig for pigmentdannelsen. Fargepigmentene bygges opp og kan gjøre huden gyllenbrun ved soling, og kan på den måten bidra til en jevnere og dypere brunfarge som varer lengre. Ved inntak av Solbrun kan betakaroten redusere sjansen for solbrenthet, ettersom betakaroten er en sterk antioksidant som bekjemper frie radikaler som kan skade huden ved soling. Har man lys hud og vanligvis vanskelig for å opparbeide en pen brunfarge kan inntak av betakaroten over en periode hjelpe på pigmentdannelsen og gjøre huden mer mottakelig for sol.

Det gir en god selvfølelse når man har en pen og naturlig brunfarge.Solbrun hjelper deg med å holde fargen året rundt. Velger man å benytte seg av solarium kan Betakaroten utgjøre den lille forskjellen som gjør brunfargen blir optimal.

Kan forebygge aldring av huden

Solbrun er en kraftig antioksidant. Når solstråler treffer jorden og mennesker dannes det trusler i form av frie radikaler som kan forårsake skade på cellene i kroppen. Antioksidanter har evnen til å nøytralisere de frie radikalene som oppstår, og kan beskytte hudcellene mot solskader og tidlig aldring.

De spesielle antioksidantene kan bidra til å styrke immunforsvaret samtidig som huden kan få en gyllen brunfarge. Studier har vist at flere immunceller i kroppen blir aktive ved bruk av betakaroten.

Har man lett for å utvikle soleksem og pådra seg andre solskader vil betakaroten være med å redusere risikoen for dette på en effektiv måte.