O2 Opptak, Squalene og Haiolje. May 28 2013, 0 Comments

Haiolje inneholder ca. 65 % Squalene.

Forskere har oppdaget at det ved begynnelsen av livet på Jorden, for ca 3,5 milliarder år siden, i mikrober og senere i pre-kambrium  membranceller av organismer var fulle av squalene. På den tiden var stoffet tydeligvis viktig for deres sjanser til overlevelse i et fiendtlig miljø med mangel på oksygen.

Inntil nylig har ingen visste at squalnee naturlig også er funnet i små mengder i det menneskelige legeme. Nyfødte babyer viser det høyeste innholdet av squalene i blodet.

Beholdningen svekkes med alderen. I 30- 40- års alderen er beholdningen av squalene i kroppen vår sterkt redusert. Det er ikke overraskende at idrettsutøvere i denne fasen av livet presterer dårligere, og at almenntilstanden til mennesker generelt begynner å bli dårligere.

Hai er et forhistorisk dyr som har en enorm konsentrasjon av squalene i leveren sin. Gjennom tidene har fiskere over hele verden vært kjent med de gunstige og undergjørende virkninger av olje fra hai, men hvorfor denne oljen har gitt så gode resultater har man undret seg over.

Svaret kan være squalene.

Haiolje fra Medicmarine fremmer helse på cellenivå ved å transportere oksygen mer effektivt. Kroppene våre er bygd opp av celler som danner organer, slik som våre hjerter og lunger, som, når gruppert sammen utgjør kroppens ysstemer og er en forutsettning for at vi skal kunne fungere.


Sunnere celler betyr sunnere organer og systemer som hjelper oss å bli mer produktive og effektive.

Medisinske fagfolk har samme mening: mangel på oksygen i kroppen kan føre til en rekke alvorlige sykdommer. 

Det er der squalene kommer inn som et svært effektiv oksygen supplement. Squalene hjelpe til med å levere dyrebar oksygen til alle områder ii kroppen. Egentlig er squalen en oksygengenerator som distribuerer til selv de mest fjerntliggende celler i kroppen. Squalen har vist de beste resultater, store forbedringer, ikke bare på mengden av oksygen som tas opp av cellene, men også på oksygenets kvalitet. Med tilstrekkelige mengder av oksygen levert av skqualene, kan man forvente å ha en følelse av velvære, innvendig og utvendig. Studier av squalene og alle dens helsemessige fordeler har vært omfattende. Det ha tilstrekkelig og god oksygen i tilført kroppens celler har det vist seg å spille en viktig rolle for å holde seg frisk. Tross alt, er mangel på oksygen en stor faktor til medisinske problemer. 

Fordi squalene er i stand til å distribuere oksygen tilstrekkelig til kroppens celler, er det i stand til å styrke cellene som har svekket og tilrettelegge celle generasjon også. Den holder cellene beskyttet mot de ulike reaksjoner som kan oppstå under oksidasjon. Gjennom oksygenopptaket, er celler gjenopprettet til en sunn tilstand, som fører til en sunnere kropp. Kroppens celler har et stort behov for oksygen. På grunn av det faktum at Squalene tilfører oksygen på cellulære nivåer, er det store forbedringer på organfunksjoner gjennom cellulær metabolisme.. Når cellene er svake, vil ikke kroppen fungere som normalt og opptimalt. Dette gjør oksygen avgjørende.

Det å holde seg friske i dagens verden hvor forurensningen er overalt, livet er raskere, er maten usunn, og tid til trening ofte blir neglisjert, kan være litt vanskelig. Den beste måten å holde seg frisk er å ta et supplement som kan forsterke opptaket av kvalitets oksygen. Oksygen som kroppen sårt trenger for å ha det godt. 

Squalene dekker dette behovet og sender oksygen ut i hele kroppen slik at cellene holder seg  friske. 

De helsemessige fordelene ved inntak av Haiolje med Squalene mange, men det viktigeste er at Haiolje holder kroppens celler i form gjennom å gi dem tilstrekkelige mengder av kvalitets oksygen. Bestill produktet her.