Artikler

Erfaring med Sølvhaiolje og autisme June 11 2012, 0 Comments

Sølvhai og autisme.

Som du kanskje vet har jeg en sønn som fyller 8 år i August. På grunn av at han har en mild form for autisme valgte jeg og moren å vente et år med skolegang. Vi var veldig spente da han skulle begynne på skolen ,da han hadde noen sosiale utfordringer og ikke minst konsentrasjon i timene. Omtrent samtidig med skolegangen eller rett etter begynte Johan som han heter å ta Medicmarine sølvhavolje.

Etter en stund begynte Johan å bli roligere i undervisningen og i forhold til medelever det var som om hans sosiale ferdigheter økte og han ble veldig populær blant sine medelever,han som hadde hatt en tendens til å havne i bråk trakk seg heller unna en å ryke i tottene på medelever.

Han var også rolig og konsentrert i undervisningen. Fakta er at lærerne hans hadde mye større utfordringer med andre barn i klassen. Jeg tenkte i mitt stille sinn,hva i allverden har skjedd? Johan tok  vekslsvis en spiseskje eller en teskje med olje morgen og kveld, så kom jeg til å tenke på at sølvhaiolje brukes i behandling av kreft mye på grunn av dens evne til å lede informasjon over hjernebarrieren.

Dette virker til å være et problem for autister da signalene i hjernen oppfører seg annerledes en normalt. Dette kunne selvsagt vært en tilfeldighet ,men så begynte jeg å få tilbakemeldinger fra foreldre til andre barn som går i behandling hos  meg.

Nøyaktig det samme hadde skjedd i 3 andre tilfeller med ADHD i bildet. De ble roligere i undervisningen og lærerne ga tilbakemeldinger om stor forandring i skolehverdagen . Jeg jobber som du vet i helsekost og der er det en god del marine oljer .

Ingen av disse har opphavsland  på etikettene bare produsert i Sverige eller et eller annet land ,bortsett fra et merke basert på oppdrettslaks,som igjen fores på pellets fra villfisk! kan ikke være bra! Jeg har så vidt begynt å sette meg inn i økosystemet i havet og finner det skremmende hvor hensynsløse enkelte er med å utnytte havets ressurser. Skulle ikke krill f.eks tjene som næring til større fisk?

La oss forklare folk om sølvhai. Mange tror at den er utrydningstruet og at det er en stor hai! Selv de som jobber i helsekostbransjen har ingen eller svært lite kunnskap om denne bruskfisken,som er så nyttig for oss! Det ble litt avsporing på slutten her. Det er desverre ikke så mye jeg har å komme med foreløpig men jeg tror at med et tilskudd av mer omega 3 og muligens litt nattlysolje f.eks. Så har vi et fantastisk produkt for urolige barn med en rekke forskjellige diagnoser.

M.v.h Even Sundt Healer . Tankefeltterapeut.MNLH