Artikler

Kviser og eksem May 08 2013, 0 Comments

Motvirk kviser og dårlig hud.

Kviser er en svært vanlig hud lidelse som rammer nesten alle unge tidlig i puberteten. 

Den skyldes en betennelse i de små talgkjertlene som omgir de fine hårene i ansiktet og på overkroppen. 

Mengden av kviser (akne) øker og når sitt maksimum i 17 - 19-årsalderen. Heretter avtar den gradvis hos de fleste, og problemene slutter som oftest omkring 25-årsalderen. Enkelte personer kan imidlertid ha kviseproblem til omkring 40-årsalderen.

Hva kan gjøres?

Forsøk kombinasjonsproduktet Anti Kviser

Behandlingen kan foregå med midler som sprayes på huden i kombinasjon med kapsler man spiser. 

Behandlingen retter seg mot en eller flere av de faktorer som har betydning for kviseutviklingen: Den økte produksjonen av talg, tiltetting av talgkjertlenes åpning og kvisebakterien i seg selv.

Medicmarines produkt er basert på råvarer fra Skagerrak og Nordsjøen, havets skattekammer. Kitosan fremstilt av skallet på reke har en utrolig effekt på menneskers hud og reduksjon av hud problemer. 

Kitosan kan brukes i hudkremer, medisiner og til å rense vann. Spesielt i medisin er stoff et interessant, fordi det fjerner rester etter 
andre medisiner fra kroppen. Kitosan stopper dessuten bakterier, og er derfor bra å bruke på sår. 
I USA selges det allerede bandasjer med kitosan på.

Medicmarine produserer spesialtilpasset kitosan til bruk i våre hudprodukter.
Kitosanets unike egenskaper gjør Anti kviser optimalt for huden.Brun og fin May 03 2013, 0 Comments

Naturlig brun - bevar fargen lenger

Solbrun med naturlig betakaroten er godt for huden og viktig for pigmentdannelsen. Fargepigmentene bygges opp og kan gjøre huden gyllenbrun ved soling, og kan på den måten bidra til en jevnere og dypere brunfarge som varer lengre. Ved inntak av Solbrun kan betakaroten redusere sjansen for solbrenthet, ettersom betakaroten er en sterk antioksidant som bekjemper frie radikaler som kan skade huden ved soling. Har man lys hud og vanligvis vanskelig for å opparbeide en pen brunfarge kan inntak av betakaroten over en periode hjelpe på pigmentdannelsen og gjøre huden mer mottakelig for sol.

Det gir en god selvfølelse når man har en pen og naturlig brunfarge.Solbrun hjelper deg med å holde fargen året rundt. Velger man å benytte seg av solarium kan Betakaroten utgjøre den lille forskjellen som gjør brunfargen blir optimal.

Kan forebygge aldring av huden

Solbrun er en kraftig antioksidant. Når solstråler treffer jorden og mennesker dannes det trusler i form av frie radikaler som kan forårsake skade på cellene i kroppen. Antioksidanter har evnen til å nøytralisere de frie radikalene som oppstår, og kan beskytte hudcellene mot solskader og tidlig aldring.

De spesielle antioksidantene kan bidra til å styrke immunforsvaret samtidig som huden kan få en gyllen brunfarge. Studier har vist at flere immunceller i kroppen blir aktive ved bruk av betakaroten.

Har man lett for å utvikle soleksem og pådra seg andre solskader vil betakaroten være med å redusere risikoen for dette på en effektiv måte.